HOME

 

Hier het een en ander over de chauffeurs en andere collega's    

Doordat M. vd Eijnden zelf de Daf combinatie overgekocht heeft heb ik nu geen personeel meer.

Jammer dat ik niet van iedereen foto`s heb anders had ik nog wel wat verhaaltjes over andere chauffeurs gemaakt.

En hier kun je wat te weten komen over chauffeurs die bij ons weg zijn.

Om te beginnen John Bakker die samen met Ilja bij ons reed. Hij is ong. een jaar geleden voor zijn eigen begonnen is. Toen hij bij ons reed waren de banden en remvoering in de korste keren zo kaal als een luis. Terwijl hij nu met zijn eigen trekker ruim 300000 km met de banden doet.

Maar ondanks dat kan hij altijd weer bij Van Den Eijnden varkens komen rijden, want er zijn  er maar weinig die zo vlug een combinatie laden, lossen en weer schoon thuis arriveren als John.

Hier een foto van zijn eigen Scania

 

Nu Patrick Geboers of wel DE PINT

Want die was lelijk op zijn teentjes getrapt dat er niks over hem stond vermeld. Want zei hij "dat is toch niet normaal dat ze, over de beste chauffeur die Van Den Eijnden ooit gehad heeft, niks zeggen.

Dus bij deze.

En ik moet eerlijk toegeven dat we nooit meer een chauffeur gehad hebben die langer met de banden en remvoering deed als Patrick. TOCH JAMMER DAT HIJ IN DE LAATSTE WEEK DAT HIJ BIJ ONS WERKTE, IN LUIK ACHTER OP EEN PERSONENAUTO BOTSTE!!!  haha dat had ik zeker niet hoeven schrijven.ik moet er bij zeggen het was wel een enigste ongelukje bij ons.

Onder een foto van Patrick zijn 8 pijper die hij al had toen hij nog 18 jaar was.

 

Hier is René te zien. Met hem heb ik, toen in het voormalige DDR de muur plat ging, meer dan 2 jaar constant daar geladen voor Italie(van Turijn tot Sicilie). Dit was voor P.O. Verweij uit Lunteren.  We waren soms  weken van huis en hebben daar gruwelijk veel gas gegeven. Een super leuke tijd gehad. Omdat die mensen daar niks gewend waren kon daar veel. Alles was de eerste jaren super goedkoop en de mensen waren zeer vriendelijk ook in de disco was het altijd super gezellig. En tussendoor deden we nog even en vrachje biggen naar Spanje dat is op de foto hieronder te zien. Nu werkt René bij de buurman op een houtwagen, daar zijn de werktijden iets regelmatiger. Maar nu hij dat al een tijdje doet verlangt hij toch wel weer naar de mooie ritjes naar de zon in die dikke 530 achtpijper. 

 

 Op deze foto zijn we in DDR aan het laden. Dat stalletje(1500 varkens  stond in Lobau achter Dresden en die stonden er op dat bedrijf een stuk of 30.

 

Hier onder kun je zien dat we ze in Sicilie(Italie) op de straat aan het lossen zijn.

 

Hier staat hij dan boer Berkers in Spanje. Toen we die M.A.N. hadden had hij nooit geen tijd, nu hoeven we alleen een klein hintje te geven en hij heeft de tas al gepakt. En dat alleen door dat gebrom van die dikke 530.

 

Nou is Dhr P Nooijen aan de beurt. Piet is toen hij uit dienst kwam bij ons begonnen. Met hem heb ik ook een lange tijd naar Spanje gereden met biggen (twee maal per week). Dat vond hij super(ik ook trouwens). Maar toen we daar steeds vette varkens voor Italie moesten laden ging het mooie er na verloop van tijd af. Af en toe een weekendje daar was niet erg maar op een gegeven moment werdt het teveel. Toen is hij bij ons op de biggenauto gaan rijden. De hele dag  van boer naar boer biggen rond brengen. Lekker hier en daar en bakkie en die boerendochters wat vervelen. Nu werkt hij thuis. Daar hebben ze een loonbedrijf waar ze nu ook een containerwagen gekocht hebben. En waar hij ook veel met de tractor, onder op de foto, rond rijdt.

 

Was ik er toch haast 2 vergeten. En dat zijn Boland en Boland. Twee vrienden van elkaar die niet bij te houden waren. Samen hebben ze een heel tijdje op deze Streamliner gereden.