HOME

 

Mijn doel is, op een zo efficient mogelijke manier de varkens en klein vee te transport. Daarom heb ik 1 multifunctionele combinatie. Deze is voorzien van Italiaanse bakken. Doordat je bij die bakken de lagen op alle mogelijke hoogtes kunt neer hangen kun je bijna alles laden.

3 lagen zeugen

4 lagen biggen

de aanhanger 4 lagen volwassen schapen

Van zelf sprekend is de combinatie van alle gemakken voorzien. Zo hoef ik als de combinatie op 1 plaats geladen kan worden niet af te koppelen. En met schoonmaken het zelfde verhaal. Ik heb alles zo gemaakt dat ik zonder ook maar 1 keer de slang los te laten de hele combinatie zuiver kan maken, met voldoende water is dit(8 lagen) binnen een uur gebeurt.

Doordat alles zo perfect werkt, en omdat je met schoonmaken nooit krom hoeft te staan, kost je een combinatie varkens laden, lossen en schoonmaken minimaal energie van de chauffeur. En omdat ik altijd met veel plezier zelf op deze combinatie rij kun je een super band met de boeren en de klanten opbouwen.

Sinds de overheid de regel heeft gemaakt dat je niet meer zwaarder dan 44 ton mag wegen voor een export rit, heb ik er nog een lichte aanhanger bij gekocht. Deze is voor als ik met biggen of vetten over de grens moet. De hanger is een 4 dekker cuppers. onder 120cm met de mogelijkheid er een vloer in te leggen dus dan 2x 60cm.De bovenste 2 vloeren zijn 90 cm. Dus met deze kan ik 4 lagen biggen of 3 lagen vette varkens rijden. Dat is voor mij genoeg.

 

Voor foto`s om te zien hoe fantaties hij werkt kijk vlug onder de andere buttons.