HOME

 

Nu iets over mijn hobby. Nartuurlijk met die dikke 530 rondblazen is ook hobby. Maar in het weekend doe ik aan motorcross. Met een groep je van een man of 10 rijden wij KNMV de districtie wedstrijden van Zuid Nederland. Op dit moment sta ik 2e in het klassement dus  zit er wel een kampioensfeestje in. Maar hieronder zijn de foto te zien van de strandcross in Vlissingen, waar we ook ieder jaar met de hele bubs heen gaan de avond van tevoren. Even lekker barbeque en dan de kroeg in,  smorgens vroeg er uit en dan gaat hij vertrekken. Ik en Mark verbakel mijn persoonlijke monteur rijden altijd samen. Als de ene een goede dag heeft wint hij en andersom ook.( De laatste tijd heb ik dat meestal haha). En alles dit wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Louis Kuijpers ijzer en metaalhandel te deurne. Deze metaalmagnaat heeft zelf ook een site.      www.oudmetaaldeurne.nl          

Op de eerste foto staan we met 110 tien man aan de start. Op de twee foto kun je zien dat we met 110 man aan de start nog achter elkaar aan zitten. Zoals je kunt zien zijn we 14 en 15 geworden( en dat als gewone hobby rijders). En de derde foto Mark Verbakel met op het shirt Louis Kuijpers. 

 

Hier  een leuke foto van 2 dikke camions bij de esso bij ons op de langstraat. Deze foto is genomen in de pesttijd toen we van helmond afkwamen.  Op de foto staan Gumeco Wino en Pinky.

 

Hier nog een van die zelfde dikke 500 in DDR net vol voor weer een ritje Italie.

 

Hier staat die megaman uit te rusten in de bergen van Andorra.  Dat had die auto gewoon af en toe nodig.

Hier is Rickie de wagens aan het wassen, weer of geen weer hij is  er atijd weer. Op de foto hieronder is hij bezig in de sneeuw.  Op de bovenste is hij aan het wassen de foto daaronder kun je zien hoe vuil hij was en de foto daaronder blinken ze zo dat de foto en vaag van wordt.