HOME

 

Nou hier is dan een verslag van de party van pietje en ik.  Na  weken van voorbereiding en hard zwoegen had ik samen met pietje alles net op tijd klaar. En volgens vele was het perfect,  veel eten en drank,  super muziek en zwembad om af te koelen en natuurlijk gezellige mensen. Het grootste deel heeft Bemeko geregeld.  Tom Evers voor die super sound, die was zo hard dat  de klachten tot ver buiten Deurne binnen zijn gekomen hihi. En  met de heftruck van Louis Kuijpers heb ik alles op zijn plaats kunnen zetten. De frietkar waar sommige uren aan hebben gestaan was van Jos Lamers.

Bemeko  voor al uw party`s  tel 0622941725

Tom Evers heeft elke week en ander nr

Louis  wie kent hem niet

Frietkar tel 0612092558

Ps voor al uw kapotte telefoons door bijvoorbeeld waterschade, moet u zijn bij Van der Schoot tel 0493313307

De eerste foto`s zijn rond half 2 geknipt, dit is Jef Clays, Scania vertegenwoordiger, hij kwam om half 2 van een klant af en kwam nog even langs. Paul hol(auto en bedrijfswagen schade en spuiterij) is volgens mij aan het slijmen om wat wagens te mogen spuiten.

Rond kwart voor 2  kregen sommige het wat warm en gingen zwemmen, sommige niet geheel vrijwillig. Op de eerste foto is frankieboy, theo in het water aan het PROBEREN te gooien. Je kunt wel raden of dat gelukt is ja of nee! Op de andere foto staan Loes, Marjon en Frankieboy in een nat pak. Meer dan 30 mensen hebben er in gelegen, jammer dat er niet meer foto`s van geknipt zijn. Geluk wel van mark de king die door frankieboy geholpen wordt. Ff voor de duidelijkheid,  ik en Marijke lagen er samen als eerste in.

Hier ons Smam en ons Karin, allebei nog super actief.

Hier Dennis die het wel heel gezellig met Liesje had.

 

 

En hier pietje himself,   volgens mij vond hij het allemaal raw raw raw.

Hier een hele reeks, met onder andere mijn super nicht Femmie, Jos , Fransje, Stijn, Renate, onze Antoine, Marga, Dennis en ELLEN VAN DEURSEN, Joska en Jel, John bakker helemaal in vorm boven op de tafel, Ilja, John van Bussel,Jolanda van geile carlo, Rob en Elke, en Dj Jeroen donkers.

 
 
 

Nu ikke nog ff, ik vond het zelf ook super gaaf zoals je kunt zien, deze foto`s zijn allemaal genomen na de duik in het zwembad daarom ligt mijn kuif in duigen.

 
 

Zelf Frans Bennenbroek had zijn eigen kroeg gesloten en was gekomen.

En smorgens om half tien was ik weer paraat, toen  heb ik samen met nog wat bikkels de boksen nog ff gruwelijk laten klapperen. En eerlijk gezegd viel het met de rotzooi reuze mee.

 

 

gr