HOME

 

Hier kun je zien wat ik op een gewone maandag doe.

IK rij thuis om 2:30 weg naar Helden om daar bij Piet Arts te laden.  De aanhanger thuis en de voorwagen op de Gielenhof. Als we vol zijn gaan ik er even lekker voor zitten en rijden helemaal naar helmond.  Daar aangekomen kan ik meteen lossen en na ong. anderhalf uur rij ik samen met Wino weg. Omdat hij ook in helden moet laden stoppen we even bij de Esso om een Cakeje en een Koffie te pakken en dan vlug vertrekken. 

 

Nu moet ik bij de broer van Piet een dikke vracht laden. En als ik dan de weg  in rij staat Jefke al te wachten. Zoals op deze foto springt hij constant rond me heen, maar als we beginnen met varkens laden zie je hem(zoals dat hoort) niet meer.

 

Na een keer getoet te hebben, en we terug uit de inrit op rijden komen we Gerrit zijn liefje al tegen.

 

Dan Gerrit zelf in zijn ochtend pak.

 

Hier kun je zien dat als hij er erg schuin voor staat dat ik gewoon zonder af hoef te koppelen door kan laden.

 

Na anderhalf uur zit hij vol en gaan we aan de gebakken eieren(want die heb ik nodig zegt ie dan).

 

En dat we altijd op moeten letten blijkt hier wel weer.  Radar controle met een pistool. Dokussen denken ze nou echt dat ik dat niet zie.

 

Nu trekken we hem de snelweg op als je goed luistert hoor je hem KLAPPEREN..

 

Hier gaan we voor de 2e keer in Helmond lossen. En als we de aanhanger leeg hebben doe ik met de afstandbediening de klep van de voorwagen open.

 

En hier, ja hoor TOON. De man van de stal...

 

En hier Eric en zoals je ziet zit hij gewoon weer een aan de koffie. Maar dat mag ook wel want eric begint altijd kwart voor 4(zodat wij om 4uur kunnen beginnen), heel anders dan Jos drummer die is er altijd pas iets over 4 half en dan ook nog half wankel(is hij weer eens wezen voetballen). Eric heeft zich in korte tijd al behoorlijk opgewerkt want hij mag al af en toe met het cbs boekje rond lopen.

 

En toevallig staat Wino langs me met  zijn nieuwe KLAPPER OPLEGGER. Hier staat Wino langs mij schoon te maken. Ik zoals altijd zo de spuitplaats in en zonder af te koppelen de hele combinatie zuiver maken. De luchtvering van de voorwagen voor omhoog en de aanhanger achter naar beneden. En is dat zo geregeld.

 

En omdat we afgelopen week naar Italie zijn geweest doen we hem nog even zelf wassen. Als we klaar zijn is het al weer 16:00. Als we net klaar zijn komt John Bakker nog even met zijn nieuwe Scania 164 480 pronken.

Dit was dus een normale maandag. Als je zoon makkelijke auto als ik heb, is dat allemaal goed om te doen.