HOME

 

Op deze pagina het verslag van een heel leuk ritje met Marieke van den Eijnden. Mijn hele lieve achternicht.  Omdat Marieke alle rijbewijsen heeft en niet de tijd heeft om ergens te gaan werken en ervaring op de doen, gaat ze zo af en toe met die dikke 530 klapper machine mee. Pinky helemaal happy en Marieke krijgt geleerd hoe je met zoon machine vol varkens moet omgaan. Dus op donderdag om ong 16uur zijn we vanuit Deurne vertrokken. Als eerste een foto van de klim in Luik de klim der klimmen daar meet gewoon iedere veewagen wat zijn machine doet. De km teller zegt niet alles. Maar als je in de 7 met 1700 toeren omhoog klappert weten de meeste wel genoeg.

 

Onderweg doet Marieke lekker voor onze pinky broodjes smeren enz..

 

Rond de middag aangekomen in Perugia gaan we direct lossen. Eerst de voorwagen dan de voorwagen nog een deel en dan overladen voor het 2e adres. Bij het 2e adres konden we amper met de voorwagen in. Maar zoals altijd met wat geduld lukt het toch weer.

 

Hier de foto`s van het overladen

 

Even nog een fototje van de boertjes

 

Toen we leeg waren hebben we met de handelaar nog even een super lekker italiaans ijsje gegeten en nog van de zon genoten. Daarna zijn we op ons gemakje naar een restaurant gegaan waar we samen met Japie en broer Andre genoten hebben van de pasta`s en de wijn.

 

Na gerust te hebben zijn we naar Parma gereden om te reinigen en te ontsmetten.

 

Hier op de terugweg in Duitsland waar Marieke menig inhaalverbod aan de laars lapte. Terwijl Pinky een lekker ligt te dromen over???????.